بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج

دندانپزشکان ایمپلنت دندان نقش بسیار مهمی در ترمیم و جایگزینی دندان های از دست رفته با کمک ایمپلنت دارند. اما انتخاب یک دندانپزشک باتجربه و واجد شرایط ایمپلنت دندان برای درمان شما بسیار مهم است. در این مقاله به بررسی بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج می پردازیم و نکاتی را در مورد انتخاب بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان ارائه می دهیم.

1- دکتر علی مرسلی
شماره تلفن: 02634215800
آدرس:

2- دکتر اردشیر نجفی
شماره تلفن: 02633517380
آدرس: کرج؛ میدان معلم؛ ساختمان میرعماد؛ طبقه سوم

3- مرکز تخصصی دندانپزشکی کرج
شماره تلفن: 02632770097
آدرس:

4- دکتر یوسف رفیع
شماره تلفن: 02634498112
آدرس: استان البرز، کرج، جهانشهر،خيابان بهشتی، مجتمع پزشكان نور، طبقه اول ، واحد 4

کاشت دندان چیست؟

ایمپلنت یک جایگزین دندان مصنوعی است که امروزه به عنوان درمان استاندارد برای پر کردن دندان های از دست رفته در نظر گرفته می شود. ایمپلنت دندان یک میله کوچک و پیچ مانند است که در حین جراحی در استخوان فک قرار داده می شود تا آن را به استخوان اطراف جوش داده و برای حمایت از تاج دندان مصنوعی آماده کند. در واقع پایه ایمپلنت به عنوان ریشه دندان و تاج دندان به عنوان تاج دندان عمل می کند. بنابراین ایمپلنت نیازی به استراحت روی دندان های اطراف ندارد و در داخل فک ثابت می ماند. فرآیند ادغام استخوان با ایمپلنت را osseointegration می‌گویند.

بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج

نوع مواد ایمپلنت

بیشتر ایمپلنت های دندانی از تیتانیوم ساخته شده اند، اما ایمپلنت های دندانی زیرکونیا نیز وجود دارند. هم تیتانیوم و هم زیرکونیوم موادی هستند که بدن با آنها سازگاری دارد و آنها را مهاجم خارجی نمی داند بنابراین واکنشی نشان نمی دهد.در حال حاضر احتمال موفقیت ایمپلنت دندان نزدیک به 98 درصد است که به این معنی است که یکی از موفق ترین هاست. درمان ها در نظر گرفته شده است.

بهترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی ایمپلنت دندان در کرج

ویژگی های مهم بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج

در انتخاب بهترین دکتر دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج عوامل بسیار مهمی وجود دارد که نباید نادیده گرفته شوند. برخی از این عوامل عبارتند از:

تحصیلات و تجربه

دندانپزشک ایمپلنت باید تحصیلات و تجربه بالایی در زمینه ایمپلنت داشته باشد. آگاهی کامل از فناوری های جدید و روش های جدید درمان با ایمپلنت دندان ضروری است.

تجربه و مهارت

تجربه بهترین متخصص ایمپلنت دندان کرج و مهارت های درمانی آنها نیز بسیار مهم است. یک دندانپزشک با سابقه و تجربه می تواند با اطمینان بیشتری شما را درمان کند و نتیجه مطمئن و موفق تری به شما بدهد.

بهترین متخصص ایمپلنت دندان در کرج

تجهیزات پزشکی مدرن

دندانپزشکان با استفاده از تجهیزات پزشکی مدرن می توانند کار خود را بهبود بخشند. این تجهیزات شامل دستگاه ها، ابزارها و فناوری های جدید در زمینه ایمپلنت های دندانی است.دندانپزشکان با استفاده از این تجهیزات جدیدترین و بهترین روش های درمان ایمپلنت دندان را به شما پیشنهاد می کنند.

تجهیزات مدرن بهترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی ایمپلنت دندان در کرج

نظرات مشتریان قبلی

بررسی نظرات و تجربیات مشتریان قبلی می تواند به شما کمک کند تا نظر دقیق تری در مورد دندانپزشک ایمپلنت دندان داشته باشید. نظرات مشتریان قبلی ممکن است شامل روش پردازش، کیفیت پردازش و نتیجه نهایی باشد.

نظرات درمورد کاشت دندان

راهنمای انتخاب بهترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی ایمپلنت دندان در کرج

پس از بحث در مورد اهمیت انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت دندان در کرج، بهتر است راهنمای مختصری در این زمینه ارائه دهیم:

آنلاین جستجو کنید و نظرات را بخوانید

با جستجوی آنلاین و خواندن نظرات کاربران درباره بهترین کلینیک ایمپلنت دندان در کرج شروع کنید. نظرات و تجربیات دیگران می تواند شما را در انتخاب بهترین و نزدیک ترین گزینه درمان ایمپلنت راهنمایی کند.

با دوستان و آشنایان مشورت کنید

از دوستان و آشنایان خود در مورد تجربیات و نظرات آنها در مورد درمانی که انجام داده اند بپرسید. این افراد ممکن است توصیه های مفیدی برای دندانپزشکان ایمپلنت دندان داشته باشند که می تواند به شما در انتخاب کمک کند.از کلینیک های مختلف دیدن کنید و با امکانات آن آشنا شوید

با مراجعه به کلینیک های مختلف می توانید با دندانپزشکان و تیم درمانی آنها ملاقات کرده و امکانات و تجهیزات موجود را بررسی کنید. این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که شرایط کاری و محیط در این کلینیک ها بهینه است.

مصاحبه با بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج

مصاحبه شخصی با دندانپزشکان ایمپلنت دندان نیز می تواند به شما در انتخاب بهترین گزینه کمک کند. در طول مصاحبه سوالاتی در مورد تجربیات، دانش و روش های درمانی آنها بپرسید و بر اساس پاسخ ها و تعامل با دندانپزشک تصمیم خود را بگیرید.

چه کسانی می توانند ایمپلنت دندان را انجام دهند؟

اگر تمام دندان های جلو یا عقب از بین رفته باشد.

اگر یکی از دندان های جلو از بین رفته باشد و فضای ایجاد شده توسط دندان های کناری طبیعی باشد.

اگر بیش از یک دندان از دست رفته باشد و فاصله بین دندان های جانبی طبیعی باشد.

اگر یک یا چند دندان در انتهای هر قوس دندانی از دست رفته باشد و دندان فقط از یک طرف طبیعی باشد.

افرادی که نمی توانند از دندان مصنوعی استفاده کنند.

افرادی که می خواهند گفتار خود را بهبود بخشند. ایمپلنت دندان محدودیت سنی خاصی ندارد و هر فردی که بتواند بهداشت دهان و دندان را رعایت کند می تواند دندان کاشت کند. اگر فردی به سن رشد رسیده باشد می تواند به جای دندان از دست رفته از ایمپلنت استفاده کند. به عنوان مثال، اگر کودکی که در کودکی به دلیل تصادف دندان دائمی خود را از دست داده است، بتواند بعد از 16 سالگی از ایمپلنت استفاده کند، بعداً در این مورد بیشتر، نمی تواند دندان های خود را کاشت کند.

بهترین دکتر دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج

چه نوع افرادی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

افرادی که دچار عفونت دندان یا فک هستند، ایمپلنت دندان نه تنها مشکل آنها را حل نمی کند، بلکه می تواند مشکلات دیگری را ایجاد کند. این افراد ابتدا باید عفونت دندانی خود را بردارند و سپس پس از درمان عفونت دندان خود، ایمپلنت دندانی انجام دهند. در صورت عدم توجه فرد به این مشکل، پس از کاشت، در صورت بروز مشکل، ایمپلنت برداشته می شود و این امر باعث از بین رفتن زحمات و هزینه های پزشک برای فرد می شود.

بیماران دیابتی باید توجه داشته باشند که کاشت ایمپلنت ها باید با احتیاط های خاصی انجام شود.قبل از کاشت دندان، پزشک باید سطح قند خون فرد دیابتی را بررسی کند تا در صورت کنترل دیابت فرد، کاشت ایمپلنت انجام شود. احتمال ابتلا به دیابت مانند سایر افراد عادی است و جای نگرانی نیست. برای اطلاعات بیشتر مقاله ایمپلنت دندان در بیماران دیابتی را مطالعه کنید. • افرادی که سیگار می کشند باید برای مدتی سیگار نکشند یا حتی تعداد سیگار را تا حد امکان کاهش دهند. برای افرادی که سیگار می کشند لازم است قبل از کاشت با بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج مشورت کنند. برای اطلاعات بیشتر، دریافت ایمپلنت برای افراد سیگاری را بخوانید.

افرادی که داروهای ضد انعقاد یا آسپرین مصرف می کنند باید 5 تا 7 روز قبل از عمل با نظر پزشک درمان خود را قطع کنند.

افرادی که پرتودرمانی به خصوص فک و صورت انجام داده اند و بیمارانی که به مدت طولانی تحت درمان با بیس فسفونات ها بوده اند، نباید ایمپلنت بگذارند.

گذاشتن ایمپلنت دندان در دوران بارداری یکی از مواردی است که پزشکان در دوران بارداری با آن مخالف هستند و تا حد امکان از انجام آن اجتناب می کنند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله مشکلات کاشت دندان در دوران بارداری را مطالعه کنید.

ایمپلنت دندان و بارداری

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟

افزایش زیبایی

با توجه به اینکه دندان خالی می تواند ظاهر نامناسبی ایجاد کند، استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را جبران کرده و اعتماد به نفس را بازگرداند.

سرعت کاشت بالا

ایمپلنت های دندانی یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته هستند و اگر مشکل کلی فک و سلامت جسمی شما وجود نداشته باشد، می توان آن را به سرعت تعویض کرد.

زندگی طولانی

یکی از مزایای ایمپلنت دندان که آن را به یک روش محبوب در بین بیماران و پزشکان تبدیل می کند، طول عمر آن است. طول عمر ایمپلنت ها به حدی است که در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان می توانند بدون ایجاد مشکل تا پایان عمر عملکرد لازم را به شما ارائه دهند.

حفظ بهداشت دهان و دندان

ثبات ایمپلنت

مزایای ایمپلنت دندان

عوارض و خطرات ایمپلنت دندان

با هر جراحی امکان بروز عوارض وجود دارد اما به طور کلی درمان ایمپلنت دندان بسیار کم خطر و موفقیت آمیز است.

با این حال، مانند هر روش دیگری، ایمپلنت‌های دندانی بعد از عمل مقداری خونریزی، عفونت، تورم و کبودی جزئی دارند.

احتمال آلرژی بیمار نیز باید در نظر گرفته شود.داروها و بیماری های زمینه ای باید قبل از جراحی به دقت بررسی شوند تا مشکلی ایجاد نشود.

پس از کاشت ایمپلنت، احتمال پارگی ایمپلنت بسیار نادر است و این پروتز مقاومت بسیار خوبی در برابر فشار و ضربه دارد، اما در حین جراحی، احتمال پارگی ایمپلنت، فشار بیش از حد به ایمپلنت یا استخوان و آسیب به ساختارهای اطراف وجود دارد. (رگ‌های خونی، اعصاب یا استخوان فک) خیلی پایین است، هم‌ترازی یا زاویه ایمپلنت مناسب نیست، یا این وضعیت مشخص خواهد شد. فک بالا برای حمایت از ایمپلنت مناسب نیست. با انتخاب یک متخصص ایمپلنتولوژیست مجرب و برنامه ریزی مناسب می توان از اکثر این موارد پیشگیری کرد.

با انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت دندان در کرج با مهارت و تجربه، احتمال عوارض جراحی ایمپلنت را به حداقل می رسانید. دندانپزشک با برنامه ریزی مناسب، انتخاب دقیق محل کاشت ایمپلنت، نوع و تراز آن و… تا حد امکان از بروز عوارض در حین کاشت ایمپلنت جلوگیری می کند.

عوارض ایمپلنت دندانی

انواع ایمپلنت دندان

 ایمپلنت ریشه ای شکل

این نوع ایمپلنت رایج ترین نوع ایمپلنت است که همه می توانند از آن استفاده کنند. ایمپلنت ریشه ای شکل داخل استخوانی یا داخل رادیکولار نیز نامیده می شود، به این معنی که این نوع در استخوان قرار می گیرد.این الگو شبیه یک پیچ یا مخروط ضخیم است و در عرض و طول های مختلف وجود دارد. برای موفقیت آمیز بودن این نوع ایمپلنت باید عمق و عرض کافی در استخوان ایجاد شود تا زیرسازی قابل اعتمادی داشته باشد بهترین پزشک ایمپلنت دندان در کرج بر اساس کیفیت استخوان فک و نوع تاج، بریج یا دندان مصنوعی که قرار می گیرد. روی آن، نوع مناسب را برای استفاده انتخاب کنید.

 ایمپلنت ساختار راموس

اگر استخوان فک برای استفاده از ایمپلنت ریشه خیلی نازک باشد یا اگر قصد استفاده از ایمپلنت ساب پریوستال را دارید، می توان از این نوع ایمپلنت استفاده کرد. این مدل دارای یک شاخه در گوشه پشت استخوان فک در دهان (یعنی نزدیک دندان عقل) و نزدیک چانه خواهد بود. هنگامی که در جای خود قرار گرفت و بافت اطراف آن بهبود یافت، یک میله فلزی نازک در اطراف بالای لثه قابل مشاهده خواهد بود. سپس دندان های مصنوعی متناسب با این نوار ساخته می شوند. این نوع ایمپلنت از شکستگی فک جلوگیری می کند.

انواع ایمپلنت در بهترین کلینیک دندانپزشکی ایمپلنت دندان در کرج

تفاوت بین انواع ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت های مختلف بسته به کشور سازنده قیمت های متفاوتی دارند. علاوه بر کشور سازنده ایمپلنت که توسط بیمار انتخاب می شود.مواردی مانند پشتیبان و گارانتی کشور سازنده، میزان استخوان موجود، سختی استخوان، انواع پیچ های طبی بدون پیچ ایمپلنت انتخاب می شوند.

روش های جراحی برای ایمپلنت های دندانی

بررسی وضعیت حفره دهان و دندان: ابتدا وضعیت و سلامت دهان بررسی می شود و عکس های لازم گرفته می شود. کیفیت و حجم استخوان در این مرحله به دقت بررسی می شود تا مشخص شود که آیا ایمپلنت به اندازه کافی حمایت می شود یا خیر.

برنامه ریزی و قرار ملاقات: سپس درمان برنامه ریزی می شود و زمان عمل برای شما تعیین می شود

بیهوشی: قبل از عمل، شما تحت بی حسی موضعی یا بیهوشی خواهید بود. گاهی علاوه بر بیهوشی به داروهای آرامبخش نیز نیاز است.

کشیدن دندان قبلی: اگر دندان آسیب دیده هنوز کشیده نشده باشد، ابتدا با دقت و با احتیاط خارج می شود تا به استخوان و بافت های نرم آسیبی وارد نشود.

معمولاً در این مرحله پیوند استخوان فک پایین انجام می شود و مواد پیوند استخوان در داخل استخوان حفره خالی دندان قرار می گیرد. در این حالت دندانپزشک دو تا شش ماه صبر می کند تا استخوان به طور کامل بهبود یابد و برای جراحی آماده شود. اگر ایمپلنت در فک بالا در پشت دهان گذاشته شود، گاهی به دلیل ارتفاع کم استخوان فک در این ناحیه و احتمال سوراخ شدن سینوس، عمل لیفت سینوس انجام می شود.سینوس هایی که کف سینوس ها پاک می شود افزایش دادن.سوکت بالا رفته و مواد پیوندی به زیر آن اضافه می شود.

حفاری استخوان: در صورت عدم نیاز به تقویت استخوان، مرحله بعدی پس از کشیدن دندان، سوراخ کردن استخوان است. با استفاده از مته دندان، استخوان به اندازه دلخواه دریل شده و ایمپلنت داخل آن قرار می گیرد. سپس دهانه ایمپلنت با قطعه ای به نام کلاهک پیچی بسته می شود.

جراحی برای ایمپلنت

کاشت ایمپلنت و دوخت لثه: مرحله بعدی دوخت لثه است. دندانپزشک می تواند لثه اطراف ایمپلنت را بخیه بزند و سر ایمپلنت را بیرون بگذارد یا لثه را روی ایمپلنت بگذارد و برای محافظت بیشتر ایمپلنت را بخیه بزند. در حالت دوم، یک عمل ساده برای نصب روکش دندان باید بعدا انجام شود تا لثه بریده شده و روی ایمپلنت باز شود.

زمان انتظار برای پیوند استخوان و ایمپلنت: پس از کاشت ایمپلنت، بسته به وضعیت و کیفیت استخوان، زمان انتظار از دو تا شش ماه متغیر است. در این مدت نباید هیچ فشاری به ایمپلنت وارد شود. باید اجازه دهد تا استخوان به تدریج رشد کند و روی ایمپلنت پیوند شود تا ثبات ثانویه ایمپلنت ایجاد شود.

کاشت ایمپلنت: هنگامی که استخوان و ایمپلنت با هم ترکیب شدند، مرحله بعدی فرا می رسد. دندانپزشک درپوش را از روی ایمپلنت باز می کند و قسمتی به نام اباتمنت را روی ایمپلنت می پیچد.اباتمنت به عنوان دندان تراشیده شده ای عمل می کند که روکش روی آن قرار می گیرد و پایه ای است که روکش روی آن چسبانده می شود.

قالب گیری برای ساخت روکش: بنابراین ایمپلنتی که اباتمنت روی آن نصب شده است قالب گیری می شود تا از آن روکش دندان ساخته شود.

اتصال غلاف به پایه: پس از آماده شدن غلاف، برای اتصال به ایمپلنت منتقل می شود. روکش را می توان با پیچ یا چسب مخصوص به ایمپلنت متصل کرد.

این درمان چقدر طول می کشد؟

معمولاً بین زمان کاشت ایمپلنت و زمانی که می توانید از دندان کاشته شده استفاده کنید چندین ماه فاصله وجود دارد. زیرا پس از کاشت ایمپلنت، باید اجازه دهید استخوان رشد کند و با سطح ایمپلنت جوش بخورد تا ایمپلنت از ثبات کافی برای تحمل فشار فک برخوردار باشد. این روند سه تا شش ماه طول می کشد. پس از آن باندینگ ایمپلنت و کلاهک دندان انجام می شود و شما صاحب دندان می شوید.

اگر قبل از کاشت ایمپلنت نیاز به پیوند استخوان دارید، باید چندین ماه صبر کنید تا پیوند جوش بخورد و استخوان برای ایمپلنت آماده شود. اما گاهی اوقات که استخوان در وضعیت نسبتا خوبی قرار دارد، می توان ایمپلنت را همزمان با پیوند استخوان قرار داد.در مواردی که بیمار شرایط ایده آلی برای قرار دادن فوری ایمپلنت داشته باشد، تمام این مراحل در یک روز انجام می شود، یعنی همان روز کاشت ایمپلنت، پوسته دندان چسبانده می شود تا فضای دندانی در آن باقی نماند. دهان. خالی اول زیبایی است و نمی توانید از این دندان برای جویدن استفاده کنید.

اگر می خواهید بدانید که آیا می توانید ایمپلنت فوری انجام دهید یا نه، باید با بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج صحبت کنید، زیرا تجویز کلی در این زمینه به شدت اشتباه است و به سلامت دهان و دندان و توانایی های فیزیکی شما بستگی دارد.

بهترین متخصص ایمپلنت دندان در کرج

هزینه ایمپلنت چقدر است؟

هزینه درمان ایمپلنت برای افراد مختلف می تواند متفاوت باشد. زیرا هزینه کاشت ایمپلنت دندان مجموع هزینه های انجام شده در مراحل مختلف درمان است. عواملی که هزینه درمان با ایمپلنت دندان را تعیین می کنند عبارتند از:

تعداد ایمپلنت های دندانی

مواد ایمپلنت، اباتمنت و کلاهک دندان

جراحی ایمپلنت دندان در یک یا دو مرحله

درمان های ثانویه مانند درمان عفونت لثه، حفره ها و غیره.

نیاز یا عدم نیاز به پیوند استخوان و نوع ماده پیوند

دفعات ارجاع به متخصص ایمپلنت

هزینه های مربوط به عکس ها و سایر شواهد

معاینه دندانپزشکی

هزینه های دارو و امکانات بالینی

فن آوری ها و تجهیزات مورد استفاده

هزینه ایمپلنت دندان

قبل از جراحی ایمپلنت دندان

بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان در کرج قبل از انجام عمل، نحوه آمادگی برای درمان را به مشتری توضیح می دهد.پرکردن سوابق دندانپزشکی قبل از هر درمان، پرسشنامه ای در مورد شرایط خاص پزشکی به شما داده می شود، لطفاً آن را به طور کامل و دقیق پر کنید و اگر اطلاعات مهمی در پرسشنامه جا نیفتاده است، فراموش نکنید که آن را با شما به اشتراک بگذارید. دندانپزشک در هنگام در نظر گرفتن و دنبال کردن تمام این مراحل درمانی، برای بسیاری از افراد بدون ریسک زیاد، میزان موفقیت بالایی دارد.

قبل از انجام عمل لازم است لثه ها معاینه شوند و از سلامت کامل آنها اطمینان حاصل شود و هرگونه عفونت یا پوسیدگی در لثه و دندان های نزدیک محل ایمپلنت نیز باید به طور کامل درمان شود.

پس از اطمینان از سلامت کامل بافت های دهان در ناحیه جراحی و اطراف آن، تهیه اسکن رادیوگرافی مخصوص ایمپلنت (به نام CBCT یا DVT) ضروری است که با رادیولوژی تخصصی فک و صورت قابل تهیه است. این اسکن معمولا به همراه گزارش و سی دی تولید می شود.

دندانپزشک با کمک آن ارتفاع و ضخامت استخوان و موارد مهم دیگر مانند عبور اعصاب مهم، سینوس ها و غیره را تعیین می کند. بهترین اندازه و محل ایمپلنت دندان را بررسی و تعیین می کند.

آخرین نکته ای که قبل از جراحی ایمپلنت دندان باید در نظر گرفت این است که در برخی شرایط پزشکی (فشار خون بالا، سابقه حمله قلبی یا سکته مغزی، سابقه پیوند عضو و غیره) گاهی اوقات لازم است داروهای خاصی دریافت کنید یا داروی خود را تغییر دهید.دوز دارویی فعلی بیمار وجود دارد و در مواردی که فرد به دلیل بیماری زمینه ای (مانند مشکلات قلبی) تحت نظر پزشک دیگری باشد، مشاوره با پزشک مربوطه ضروری است.

بهترین دندانپزشک متخصص ایمپلنت دندان در کرج

سوالات متداول قبل از جراحی ایمپلنت

آیا جراحی ایمپلنت دندان درد دارد؟

در حین عمل تحت بی حسی موضعی قرار می گیرید، بنابراین دردی احساس نمی کنید. پس از از بین رفتن بیهوشی بعد از عمل، درد و ناراحتی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، اما به طور کلی، بیشتر افراد آن را شبیه به کشیدن دندان توصیف می کنند. استفاده از سرما (قرار دادن یخ پیچیده شده در حوله روی پا) می تواند درد و تورم را کاهش دهد. علاوه بر این، استفاده از مسکن ها به تسکین درد کمک می کند.

ماندگاری ایمپلنت چقدر است؟

این ایمپلنت به گونه ای طراحی شده است که سال ها دوام می آورد و عمری بیش از 25 سال برای آن در نظر گرفته شده است. به همین دلیل کاشت ایمپلنت راه حلی دائمی برای جایگزینی دندان های از دست رفته تلقی می شود، زیرا سایر روش ها مانند بریج و دندان مصنوعی بین 5 تا 15 سال عمر مفید دارند و پس از آن باید تعویض شوند. اما در بسیاری از موارد دیگر، ایمپلنت نیازی به تعویض ندارد و تا پایان عمر همراه شما خواهد بود.

ایمپلنت دیجیتال چیست و برای چه کسانی مناسب است؟

ایمپلنت های دیجیتال دندان یک شگفتی دندانپزشکی مدرن هستند. دندانپزشک از کامپیوتر برای جراحی ایمپلنت دیجیتال استفاده می کند.از طریق یک برنامه شبیه سازی سه بعدی می توانید وضعیت استخوان ها و موقعیت اعصاب دندان را بررسی کنید. دندانپزشک با استفاده از اطلاعات به دست آمده می تواند محل دقیق ایمپلنت دندان را پیدا کرده و برش کوچکتری ایجاد کند. در این روش درد به میزان قابل توجهی نسبت به جراحی کاشت سنتی کمتر است. ایمپلنت دیجیتال بدون جراحی گران‌تر از کاشت سنتی است، اما نیازی به بخیه و دوره نقاهت طولانی ندارد. درد و خونریزی نیز جزئی است.

این روش برای افراد سیگاری، دیابتی و افراد با قد استخوانی پایین بسیار مناسب است. به همین ترتیب، افرادی که از جراحی می ترسند یا نیاز به پوشش فوری دارند نیز می توانند از ایمپلنت دیجیتال استفاده کنند.

ایمپلنت دیجیتال دندان

مراقبت های بعد از ایمپلنت چیست؟

در چند ساعت اول باید دراز بکشید و از فعالیت های سنگین خودداری کنید.

پس از ایمپلنت ممکن است نیاز به استراحت داشته باشید تا بی حسی به طور کامل از بین برود.بعد از بی حسی موضعی چند ساعت طول می کشد تا دهان و دندان های شما به حالت اولیه برگردند. ممکن است برای کاهش ناراحتی ناشی از بیهوشی به داروی مسکن نیاز داشته باشید.

معمولاً بعد از عمل می توانید به خانه بروید، اما اگر بیهوشی عمومی داشتید، به یک همراه نیاز دارید که شما را به خانه برساند و در 24 ساعت اول، بهتر است یک دوست یا آشنا از شما مراقبت کند.خوردن غذاهای نرم برای چند روز پس از استراحت ایمپلنت بسیار مهم است. مراقب باشید تا زمانی که بی حسی به طور کامل از دهانتان محو نشده است از غذا و نوشیدنی داغ استفاده نکنید. در غیر این صورت ممکن است ناخواسته خود را بسوزانید.

تمیز نگه داشتن دهان مانند همیشه با مسواک زدن و نخ دندان کشیدن بسیار مهم است. ممکن است برای تمیز کردن راحت‌تر بین دندان‌هایتان به یک مسواک مخصوص نیاز داشته باشید.

یک کیسه یخ روی صورت در محل جراحی قرار دهید و هر 10 دقیقه آن را بردارید، این کار را به طور متناوب هر 10 دقیقه انجام دهید. اجازه دهید یخ به مدت 24 تا 48 ساعت بماند و پس از این مدت یک حوله گرم قرار دهید.

اگر درد زیادی دارید، می‌توانید از داروهایی مانند نوپرین، ادویل، تیلنول و مسکن‌ها استفاده کنید، اما باید با تجویز پزشک.

حتما باید به نکاتی در رژیم غذایی آن ها توجه کنید، مثلا از نوشیدنی های گرم مانند چای یا غذاهای سفت که نیاز به جویدن زیاد دارند استفاده نکنید.

از سیگار یا مشروبات الکلی استفاده نکنید.

به مدت 48 ساعت ورزش های شدید انجام ندهید.

مراقبت های پس از کاشت دندان

ایمپلنت دندان فوری یا یک روزه

معمولا دوره درمان و مدت زمانی که بیمار به هدفش که سلامتی است برسد هم برای بیمار و هم برای پزشک مهم است و هر چه دوره درمان کوتاهتر باشد طرفداران آن روش درمانی بیشتر می شود.ایمپلنت فوری دندان یکی از درمان هایی است که این ویژگی را دارد و بیمار می تواند به سرعت به نتیجه دلخواه خود دست یابد. در واقع ایمپلنت های دندانی روشی موثر برای جایگزینی دندان هایی هستند که به هر دلیلی از دست رفته اند. برای این کار پایه های تیتانیومی در استخوان فک بالا قرار داده می شود و پس از ثابت شدن این پایه ها تاج دندان روی آن قرار می گیرد.

اما تفاوت کاشت دندان فوری با ایمپلنت سنتی در این است که دوره نقاهت روش فوری بسیار کمتر از روش سنتی است، بنابراین می توان آن را در یک روز انجام داد. البته ذکر این نکته ضروری است که روکشی که در این روش روی پایه ایمپلنت دندان قرار می گیرد موقتی است و باید با روکش اصلی و دائمی جایگزین شود.

ایمپلنت فوری دندان

من تعدادی از دندان هایم را دارم. با این حال، آیا هنوز می توانم روش کاشت را انجام دهم؟

بله، شما می توانید هر تعداد دندان را با ایمپلنت جایگزین کنید، از یک دندان گرفته تا کل دندان.

آیا می توان همیشه و در هر زمان از ایمپلنت دندان به جای دندان های از دست رفته استفاده کرد؟

بستگی به وضعیت استخوان های فک دارد.دندانپزشک شما یک سری آزمایشات ویژه را برای تعیین میزان استخوان باقیمانده درخواست می کند. اگر به اندازه کافی وجود ندارد، یا اگر به اندازه کافی سالم نیستند، می توانید ابتدا ایمپلنت را بدون پیوند استخوان در ناحیه مورد نظر قرار دهید.

درمان ایمپلنت چقدر طول می کشد؟

تیم دندانپزشکی شما می تواند قبل از شروع درمان یک برنامه تقریبی به شما ارائه دهد.

برخی از دندان های مصنوعی را می توان همزمان با ایمپلنت در دهان قرار داد (برای اطلاعات بیشتر به این دندان ها «ایمپلنت فوری» می گویند، ایمپلنت فوری دندان چیست؟). با تیم دندانپزشکی خود مشورت کنید تا ببینید آیا این گزینه ها (مانند ایمپلنت های فوری) برای شما مناسب هستند یا خیر. دندان های مصنوعی معمولاً 4-3 ماه پس از کاشت ایمپلنت قرار می گیرند. گاهی اوقات درمان بیشتر طول می کشد و تیم دندانپزشکی شما می تواند با شما درمورد مدت زمان درمان صحبت کند.

بعد از جراحی ایمپلنت چه اتفاقی می افتد؟

پس از قرار دادن ایمپلنت های دندانی، استخوان فک باید روی آنها رشد کند و با آنها ترکیب شود (با هم جوش بخورند).این فرآیند معمولاً چندین ماه طول می کشد. گاهی اوقات ایمپلنت‌های دندانی زمانی که برای دندان‌های مصنوعی استفاده می‌شوند، می‌توانند با هم ترکیب شوند و به اندازه کافی قبل از استخوان‌های فک پایدار شوند.

اگر یک، دو یا سه دندان شما نیاز به تعویض (ایمپلنت) داشته باشد، ممکن است یک پروتز موقت دندان (دندان مصنوعی) نصب شود. اگر از قبل یک پروتز کامل دست (دندان مصنوعی) دارید، می توانید آن را (پروتز) در حین بهبود ایمپلنت ها استفاده کنید. برای اینکه پروتزهای مصنوعی (دندان‌های مصنوعی) بعد از عمل در دهان شما قرار بگیرند، باید پروتزهای مصنوعی (دندان‌های مصنوعی) اصلاح شوند و معمولاً برای محافظت از دندان‌های کاشته‌شده به یک کلاه درمانی نیاز است. برای محافظت از آن) روی دندان کاشته شده قرار می گیرد.

آیا تمیز کردن دندان های کاشته شده مشکل است؟

خیر، اما اگر می خواهید ایمپلنت طولانی مدت و موفقی داشته باشید، مراقبت از آن در دوران ریکاوری بسیار مهم است. تیم دندانپزشکی شما باید توصیه های دقیقی در مورد نحوه مراقبت از دندان کاشته شده به شما بدهد. تمیز کردن اطراف دندان های باند شده با ایمپلنت سخت تر از تمیز کردن دندان های طبیعی نیست. با این حال، ممکن است مناطقی وجود داشته باشند که دسترسی به آنها دشوار باشد و نحوه تمیز کردن آنها به شما نشان داده خواهد شد. ممکن است لازم باشد بارها و بارها به پزشک خود مراجعه کنید، اما تیم دندانپزشکی شما می‌توانند در این مورد با شما صحبت کنند.

آیا شکل ایمپلنت ها نشان دهنده طبیعی نبودن آنهاست؟

بیشتر ایمپلنت ها دقیقا شبیه دندان های طبیعی هستند.

آیا می توانم برای هر یک از دندان های از دست رفته ایمپلنت بگذارم؟

اگر فقط یک دندان از دست داده اید، برای حمایت به ایمپلنت نیاز خواهید داشت. اگر بیش از یک دندان را از دست داده اید و آنها در کنار یکدیگر هستند، همچنان می توانید برای هر دندان یک روش ایمپلنت انجام دهید. یا ممکن است متوجه شوید که به دو یا چند ایمپلنت نیاز دارید که هر کدام به تنهایی می توانند بیش از یک دندان را نگه دارند.دندانپزشک شما در مورد بهترین گزینه ها برای شما صحبت خواهد کرد.

تمیز کردن دندان کاشته شده

اگر دندان های کاشته شده به طور تصادفی آسیب دید چه کنیم؟

دندان‌های مصنوعی و ایمپلنت‌هایی که از آن‌ها حمایت می‌کنند، می‌توانند در تصادف آسیب ببینند، همانطور که دندان‌های طبیعی آسیب می‌بینند. بنابراین، در صورت انجام ورزشی که شامل تماس با افراد دیگر یا اشیاء متحرک است، استفاده از محافظ دهان حرفه ای مهم است.

ممکن است اطلاعات ما در مورد محافظ های دهان مفید باشد. اگر فقط دندان ها آسیب دیده باشند، معمولاً می توان آنها را از ایمپلنت خارج کرد و جایگزین کرد.

اما اگر خود ایمپلنت تیتانیوم غیرقابل ترمیم آسیب دیده باشد، اگر برداشتن آن خیلی سخت باشد، می تواند با خیال راحت در فک باقی بماند. می توان ایمپلنت دیگری را در کنار آن قرار داد تا جایگزین ایمپلنت آسیب دیده شود.

اگر ایمپلنت با استخوان جوش نخورد چه اتفاقی می افتد؟

این خیلی عجیبه اگر ایمپلنت در طول دوره بهبودی یا درست پس از آن شل شد، می توان آن را به راحتی برداشت و فک شما به حالت عادی باز خواهد گشت.پس از بهبودی فک، می توان ایمپلنت دیگری را در آنجا قرار داد. یا دندانپزشک می تواند بریج را روی دندان مصنوعی که با موفقیت توسط ایمپلنت حمایت شده است قرار دهد.

آیا می توانم در مراکز خدمات بهداشتی درمانی کشور (مانند تامین اجتماعی) تحت درمان (کاشتن) قرار بگیرم؟

ایمپلنت به طور معمول در NHS در دسترس نیست. ایمپلنت ها به صورت خصوصی در دسترس هستند. با این حال، در بسیاری از مواقع، هزینه درمان فقط اندکی بیشتر از هزینه درمان دندان با بیمه نامه در مرکز تاج و بریج است. در دراز مدت، ایمپلنت ها اغلب گزینه مقرون به صرفه و رضایت بخشی هستند.

مزایای دیگری نیز برای ایمپلنت وجود دارد. اگر قصد دارید ایمپلنتی برای جایگزینی فقط یک دندان داشته باشید، نیازی به برداشتن دندان های مجاور نیست (که برعکس استفاده از دندان مصنوعی است). اگر دندانپزشک برای شما بریج بسازد، دندانپزشک شما باید این کار را برای نگه داشتن بریج و قرار دادن تاج روی این دندان ها انجام دهد.

پروتزهای معمولی معمولاً بر نحوه خوردن و آشامیدن شما تأثیر می گذارند زیرا دندان مصنوعی می تواند در دهان شما حرکت کند. اما دندان های متصل به ایمپلنت این مشکل را ایجاد نمی کنند، زیرا محکم تر از دندان های طبیعی به استخوان می چسبند.

تمیز کردن دندان کاشته شده

برای جراحی ایمپلنت کجا باید مراجعه کنم؟

با دندانپزشک خود صحبت کنید. آنها ممکن است برخی یا همه این درمان ها را خودشان انجام دهند و توصیه های لازم را به شما بدهند. یا ممکن است شما را برای ارزیابی و درمان به متخصص ایمپلنت (ایمپلنتولوژیست) ارجاع دهند.

به یاد داشته باشید که این سوالات را بپرسید:

دقیقا چه درمانی برای شما توصیه می شود؟

دندانپزشک چه تجربه ای در این شغل دارد؟

هزینه کل درمان چقدر است؟

گزینه های مختلف برای شما چیست؟

به این محتوا امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *